Używamy Cookies w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą na wykorzystanie plików cookies w celach statystycznych . Dalsze korzystanie z tego serwisu oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Możesz zarządzać ciasteczkami poprzez ustawienia przeglądarki. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.
Przyszłość i przeszłość jedzenia w Warszawie WARSZAWA W BUDOWIE 2
Jak wyglądała i jak będzie wyglądać warszawska gastronomia? Co warszawiacy jedli w przeszłości i jaka jest przyszłość stołecznej kuchni? Czy fenomen wietnamskich barów i restauracji z surową rybą jest jeszcze do powtórzenia?
Grzegorz Łapanowski jest pasjonatem gotowania. Razem z Tomaszem Jakubiakiem prowadzi wtorkowy program kulinarny w Dzień Dobry TVN, jest też gospodarzem autorskiego programu kulinarnego w Kuchnia TV. W spotkaniu wezmą również udział goście specjalni.