Używamy Cookies w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą na wykorzystanie plików cookies w celach statystycznych . Dalsze korzystanie z tego serwisu oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Możesz zarządzać ciasteczkami poprzez ustawienia przeglądarki. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.
Wykłady połączone z warsztatami kulinarnymi. Projekt Grzegorza Łapanowskiego dotyczy „przyszłości i przeszłości jedzenia w Warszawie” - ekologicznych opcji gotowania, świadomego wybierania jedzenia, kultywowania warszawskich tradycji kulinarnych, etc. Jest to drugie spotkanie kulinarne z Łapanowskim, po części teoretycznej (SZCZEGÓŁY -> patrz WYKŁADY) Wśród zaproszonych gości są m.in. Agnieszka Kręglicka, Ngo Van Tuong i Maciek Nowak. Warsztaty gotowania prowadzą: Kasia Rączka, Katia Roman-Trzaska, Monika Mrozowska i Maciej Szaciłło, Tomasz Jakubiak.
Uwaga! Na te warsztaty zapisał się już komplet uczestników!